Mitä sinä kehität?

Sana ”kehittää” pitäisi lailla kieltää. Sitä hoetaan kaikkialla ja harvoin on lukijalle tai kuulijalle selvää, mitä halutaan tarkoittaa. Kun esimies tai konsultti sanoo ”kehittää”-sanan, on syytä poistaa varmistin.

Otetaanpa esimerkki sijoitusmaailmasta. Asiantuntija sanoo, että viime vuonna pörssi kehittyi hyvin. Osakkeisiin sijoittanut tietää, että osakekurssit nousivat. Pörssin toimitusjohtaja saattaa ajatella, että osakkeiden vaihto lisääntyi tai pörssiyhtiöiden määrä lisääntyi. Jos joku oli myynyt osakkeita lyhyeksi toivoen niiden laskua, hän saattaa olla kehittymisestä toista mieltä. Näkökulma ratkaisee.

Entä jos myyntijohtaja sanoo ponnekkaasti vuositavoitteita esitellessään, että ”tänä vuonna kehitetään myyntiä!”? Tai vielä pahempaa, jos hän ilmaisee itseään niinkin vahvasti, kuin ”suoritetaan aktiivisia myynninkehittämistoimenpiteitä”? Myydäänkö enemmän samaa tavaraa, myydäänkö uusia juttuja, haetaanko uusia asiakkaita, seurataanko myyntilukuja aiempaa tarkemmin vai mitä ihmettä? Kuulijat käsittävät asian jokainen omalla tavallaan. Jos viesti jää tarkentamatta, on suunta hukassa ja pahimmassa tapauksessa esimies on hyvillään jämäkästä esiintymisestään.

Sano mitä sinun pitää sanoa selkeästi ja harjoittele. Asettaudu kuulijan tai lukijan asemaan. Ymmärrätkö itseäsi? Viestinnässäkin on kyse asiakaskokemuksesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s