Esiintymistaitoa introverteille™ – valmennukset

Minna ja Mika 2

Tuntuuko tutulta?

– Rupattelu arkipäiväisyyksistä ventovieraiden kanssa ei ole mielipuuhaasi.
– Sosiaalisesti kuormittavien tilanteiden jälkeen tarvitset lepoa ja hiljaisuutta.
– Väenpaljous ja ihmisvilinä uuvuttavat aistejasi.
– Et nauti huomion keskipisteenä olosta.
– Vältät viimeiseen asti juhlapuheiden pitämistä.
– Haluat suunnitella ja ennakoida esiintymisesi.
– Joku on yrittänyt ”parantaa ujoutesi”, vaikka et ujo olisikaan. Olet enemmänkin tarkkailija.

Näin introvertit usein kuvaavat tuntemuksiaan. Moni on siinä käsityksessä, että vain vauhdikkaat, ulospäinsuuntautuneet ja itsevarman oloiset ekstrovertit on tarkoitettu esiintyjiksi. Se ei pidä paikkansa.

Introvertit ovat aivan yhtä hyviä esiintyjiä. He antavat tilaa kuulijoilleen, tarjoavat oivalluksia, ovat syvällisiä ja läsnäolevia. Oman persoonansa vahvuuksia hyödyntävä introvertti pystyy myös pitämään puheensa kiinnostavuuden yllä loppuun asti.

Esiintymistaitoa introverteille™ -kurssilla opit löytämään vahvuuksiasi ja suunnittelemaan esityksiäsi niin, että sinulla on varma olo. Harjoittelemme esiintymisessä tärkeitä taitoja, kuten läsnäoloa ja jännityksen hyväksymistä. Tutkimme myös kehonkielen vaikutusta viestinnässämme.

Pienryhmäharjoittelu on turvallista ja mukavaa. Kurssillamme ei tehdä nöyryyttäviä ”ex-tempore” -harjoituksia tai improvisaatiota. Jokainen osallistuja tekee omannäköisiään harjoituksia, mutta vasta sitten, kun niitä varten on saatu eväitä. Kouluttajat eivät tyrkytä oppejaan, mutta pyytäessäsi saat heiltä myös henkilökohtaisia neuvoja.

Palautteita kurssilaisilta:

Arvosana 10

”Kurssi vastasi odotuksiani hyvin. Erityisen tyytyväinen olin esityksen rakenteen läpikäyntiin, joka on iso apu omaa esitystäni muokatessani – ja tulevaisuudessakin.
Kaikki hyvät vinkit-kiitos niistä!
Paljon pikkuvinkkejä!”

Arvosana 9

”Kurssi vastasi odotuksia suhteellisen usein. Parasta kurssilla oli itse osallistumisharjoitus, mutta toki itse valmentavilla osioilla oli merkitystä ja ne oli tehty ammattitaidolla. Kurssi on ainutlaatuinen Suomessa ja suosittelen kurssia kaikille, jotka ovat epävarmoja oman esiintymisensä suhteen.”
”Pääsin pitämään puheen eilen kaason roolissa. Palautteena sain: ”Huomaa, että sä olet ollut siellä introverttien esiintymistaitokurssilla!”. Opit ovat siis tarttuneet ja jo käytössä. Iso kiitos kurssin järjestämisestä. Nostatte esiin tärkeää asiaa introversiosta ja erilaiset esiintymistyylinne täydentävät hienosti toisiaan. Kurssilla on ollut ennen kaikkea lämmin ja avoin tunnelma.”

Arvosana 10

”Erittäin hyvät vinkit esiintymisjännityksen vähentämiseen!”

Valmentajina toimivat kokeneet Minna Oulasmaa (terapeutti, työnohjaaja, erittäin introvertti!) sekä hänen miehensä Mika Pesonen (valmentaja, ambivertti).

Toteutamme seuraavan kolmen sunnuntai-illan (klo 18-20) kurssin sitten, kun koronatilanne sen sallii.

Ensimmäisellä kerralla mietimme introvertin vahvuuksia esiintyjänä ja haemme kullekin oman ja luontevan tavan esiintyä. Miten esiintymisjännitykseen tulisi suhtautua?

Toisella kerralla suunnittelemme toimivan esityksen. Miten aloitan esityksen siten, että se herättää kuulijan kiinnostuksen? Miten päätän esitykseni jämäkästi ja mieleenpainuvasti. Mitä kehonkieleni kertoo?

Kolmannella kerralla esität oman lyhyen esityksen annettujen oppien mukaisesti. Arvioimme sen yhdessä lempeällä, mutta opettavalla tavalla.

Kurssin hinta on 149 euroa (sis. ALV). Kysy, jos vaikka mahdollinen työnantajasi kustantaisi sinulle kurssin, josta on varmasti hyötyä! Kurssi toteutuu, jos vähintään neljä osallistuu. Ryhmän koko max. 8 henkeä.

Ilmoittaudu tästä: https://mikapesonen.com/otayhteytta/

Voit myös soittaa 040 – 648 6881

Voit kutsua meidän myös yritykseesi valmentamaan! Takaamme, että meistä on hyötyä eikä osallistujilla ole tylsää!