Pitchausvalmennus

Pitchaaminen eli lyhyen myyntipuheen pitäminen on tärkeä osata. Tilaisuutesi voi tulla yllättäen (hissipuhe) tai sitten suunnitellusti esimerkiksi yritysidean esittelyssä, tuotteen tai palvelun myyntitilanteessa ja työpaikkaa hakiessa. Pitchaaminen ei ole tuoteselosteen ulkolukua, vaan sen tarkoituksena on herättää uskottavuus, innostus ja uteliaisuus. Miksi sinua kannattaa kuulla lisää?

Voit tilata minut valmentamaan paikan päälle. Soita 040 648 6881.

Ekonomiliitto ja Tekniikan Akateemiset tilasivat minulta viiden yliopiston valmennuskiertueen opiskelijoilleen. Toteutin kiertueen lokakuun 2018 alussa.

Livevalmennusten lisäksi olen tehnyt sinulle valmennusvideon! Valmennuksissa ja videolla on kolme keskeistä teemaa:

  1. Millainen esiintyjä sinä olet? Oletko hillitty introvertti ja eloisa ekstrovertti? Omat vahvuutensa kannattaa tunnistaa, jotta niitä voi harjoitella lisää. Millainen esiintyminen tuntuu sinulle itsellesi luontevalta?
  2. Pitchaaminen kannattaa suunnitella. Paljonko aikaa on käytössä? Kenelle puhut? Mikä on tärkein viestisi? Miten saat kontaktin yleisöösi? Mitä haluat heidän tekevän esityksesi jälkeen? Kuinka esiintymisjännitykseen kannattaa suhtautua. Väitän, että riittävä suunnittelu vähentää haitallista esiintymisjännitystä.
  3. Mitä kehonkielesi kertoo sinusta? Kuinka seisot? Miltä näytät? Uhkutko tervettä itseluottamusta vai vaikutatko pelokkaalta?

Tilaa HD-laatuinen valmennusvideo! Saat videolla varmat vinkit pitchaamisen suunnitteluun ja harjoitteluun. Videon kesto on 40 minuuttia. Voit harjoitella milloin ja missä vain haluat. Voit katsoa ja/tai kuunnella videota esimerkiksi työ- tai opiskelumatkoillasi.

Asiakkaiden palautteita:

”Valmennuksessa oivalsin, että suunnittelulla ja harjoittelulla on merkitystä. Suhtauduin pitchaamiseen aivan uudella tavalla!”

”Mika on erittäin mukaansatempaava esiintyjä. Pidän hänen tyylistään. Asiat jäävät mieleen, kun Mika niistä puhuu.”

Tilaa video sähköpostilla mikapesonen67@gmail.com tai tekstiviestillä 040 648 6881. Löydät minut myös Twitteristä https://twitter.com/mika_pesonen tai LinkedIn  www.linkedin.com/in/mikapesonen67 Toimitan videon sinulle linkkinä. Laskuhan on tosi pieni, vain 59 euroa (sis ALV)!!

Ajattele! Muutamalla kympillä voit suunnitella ja harjoitella myyntipuheen, joka voi muuttaa elämäsi! Voit saada tuotteesi/palvelusi myytyä! Voit saada rahoitusta! Voit saada uuden työpaikan!

Katso tästä valmennusvideon traileri:

Tässä vielä aiheeseen liittyvä työkirja. Voin ladata sen tästä ilmaiseksi. Ota käyttöön!

Pitchausvalmennus työkirja

Haluatko Mikan livevalmennukseen? Olisiko tästä hyötyä yrityksellesi? Ota yhteyttä!

mikapesonen67@gmail.com