Esiintymistaitoa introverteille™- verkkokurssi

Hei!

Minna ja Mika

Minna ja Mika tässä!

Puhutaan vähän esiintymistaidosta. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin:

1. Oletko työssä, jossa sinun pitäisi vakuuttaa työkaverit, esimiehet ja asiakkaat?

2. Harmittaako, että joskus jäät esiintymistilanteessa vilkkaampien ihmisten varjoon?

3. Toivoisitko, että et olisi niin rasittunut työpalaverien jälkeen?

4. Haluatko saada varmuutta omaan esiintymiseesi?

5. Toivotko, että kykenet esiintymään vakuuttavasti ja innostamaan kuulijoitasi?

6. Olisiko mukavaa, jos esiintyminen ei enää jännittäisi liikaa?

7. Haluaisitko pitää sykähdyttävän puheen seuraavissa sukujuhlissa?

8. Onko esiintymistaidon harjoittelu jäänyt vähälle huomiolle?

9. Ovatko esiintymiskurssit jääneet sinulta väliin, koska et pidä improvisaatiotehtävistä ja harjoittelusta muiden edessä?

10. Haluaisitko treenata esiintymistä kaikessa rauhassa ihan itseksesi silloin kun sinulle sopii?

Jos vastaisit ”KYLLÄ”, tämä Esiintymistaitoa introverteille™ -verkkokurssi on sinua varten! Ja nyt saat sen ilmaiseksi tältä sivulta. Ole huoleti, emme kerää sinusta mitään tietoja, joten et saa esim. häiritseviä sähköposteja perään.

Miksi?

Jokainen meistä on myyjä. Jokaisen pitää, ainakin joskus, myydä omia ideoitaan ja saada viestinsä perille. Pelkkä tiedon jakaminen ei riitä onnistuneeseen esiintymiseen, sillä sen pitää myös herättää luottamus ja positiiviset tunteet. Vuorovaikutustaitojen merkitys korostuu digitalisoituvassa maailmassa.

Esiintyminen on taito, jota jokainen voi oppia. On harhakuvitelmaa ajatella, että esiintyminen on synnynnäinen lahja tai se olisi vain ekstroverttien heiniä. Aivan varmasti toiset ovat lahjakkaampia kuin toiset, mutta jokainen voi oppia lisää. Esiintymistaitosi voi ratkaista seuraavan kaupan, seuraavan työpaikan, seuraavan…

Esiintymisjännitys on monelle tuttu ilmiö. Verkkokurssimme avulla pääset sinuiksi sen kanssa ja saat itseluottamusta esiintymistilanteisiin. Opit pitämään esiintymisestä.

Kenelle?

Verkkokurssimme on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa oppia paremmaksi esiintyjäksi, tehdä kuulijoihinsa vaikutuksen ja saada viestinsä perille:

myyjät, valmentajat, asiantuntijat, esimiehet, poliitikot, opettajat… eli ihan jokaiselle

Vaikka kurssimme on suunnattu erityisesti introverteille, saavat ekstrot ja ambit siitä hyviä vihjeitä esityksen suunnitteluun ja varsinaiseen esiintymiseen. Esiintyminen sopii kaikille ja jokaisen on hyvä tuntea perusasiat.

Ketkä sinua auttavat?

Valmentajina verkkokurssilla toimivat terapeutti, itsekin täysin introvertti Minna Oulasmaa sekä kokenut valmentaja Mika Pesonen.

Olemme suunnitelleet yhdessä Esiintymistaitoa introverteille™-valmennuksen, jota olemme pitäneet Espoossa. Näin valmennuksistamme on tykätty:

”Iso kiitos Minnalle ja Mikalle kurssin järjestämisestä. Nostatte esiin tärkeää asiaa introversiosta.”

”Kurssi on ainutlaatuinen Suomessa ja suosittelen kurssia kaikille, jotka ovat epävarmoja oman esiintymisensä suhteen.”

”Oman puheeni pääsin kuitenkin pitämään eilen kaason roolissa. Palautteena sain ”huomaa, että sä olet ollut siellä introverttien esiintymistaitokurssilla!”. Opit ovat siis tarttuneet ja jo käytössä. :)”

Valmentajista saat lisätietoa heidän nettisivuiltaan:

http://www.minnaoulasmaa.fi

www.mikapesonen.com

Kaiken tämän saat nyt ilmaiseksi:

1) Sinä esiintyjänä

Temperamenttien erityispiirteet? Kuinka ”keltaisen” esiintyminen eroaa ”sinisen” esiintymisestä? Kuinka löydät omat vahvuutesi esiintyjänä? Esiintymiseen liittyvän häpeän käsittely sekä esiintymisjännityksen syyt ja helpotukset.

2) Esityksen suunnittelu

Aiheita mm. mikä on esityksesi tavoite? Kenelle puhut, mitä he pelkäävät, mistä olet heille kiitollinen? Mikä on tärkein viestisi? Mitä haluat kuulijoiden tekevän? Miten uteliaisuus herätetään?

3) Varsinainen esiintyminen

Aiheita mm. introvertin viime hetken keskittyminen ennen esiintymistä, kehonkieli, tilan käyttö ja äänen merkitys. Kuinka aloitan ja lopetan esitykseni tyylikkäästi ja vaikuttavasti? Introvertin voi olla vaikea pyytää palautetta. Miten niihin tulisi suhtautua ?

4) Diojen rakentaminen ja kirjoitusvihjeet

Aiheita mm. tiheän dian houkutus, kuvien käyttö, kuvapankkivihjeitä. Miksi prosenttimerkkiä ei ikinä kirjoiteta tekstiin? Miksi ”kehittää” sanaa ei saa käyttää? ”Suoritetaanko esiintymistoimenpiteitä esimiehen toimesta?”

Yritykset ja yhteisöt! Jos haluat tilata meidät tai toisen meistä paikan päälle, soita Mika Pesonen 040 – 648 6881.