Esiintymistaitoa introverteille™- verkkokurssi

Hei!

Minna ja Mika

Minna ja Mika tässä!

Puhutaan vähän esiintymistaidosta. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin:

1. Oletko introvertti?

2. Oletko työssä, jossa sinun pitäisi vakuuttaa työkaverit, esimiehet ja asiakkaat?

3. Harmittaako, että joskus jäät esiintymistilanteessa vilkkaampien ihmisten varjoon?

4. Toivoisitko, että et olisi niin rasittunut työpalaverien jälkeen?

5. Haluatko saada varmuutta omaan esiintymiseesi?

6. Toivotko, että kykenet esiintymään vakuuttavasti ja innostamaan kuulijoitasi?

7. Olisiko mukavaa, jos esiintyminen ei enää jännittäisi liikaa?

8. Haluaisitko pitää sykähdyttävän puheen seuraavissa sukujuhlissa?

9. Onko esiintymistaidon harjoittelu jäänyt vähälle huomiolle?

10. Ovatko esiintymiskurssit jääneet sinulta väliin, koska et pidä improvisaatiotehtävistä ja harjoittelusta muiden edessä?

11. Haluaisitko treenata esiintymistä kaikessa rauhassa ihan itseksesi silloin kun sinulle sopii?

12. Onko muutama kymppi sinusta sopiva kustannus siitä, että pärjäisit paremmin esiintymistilanteissa?

Jos vastaisit ”KYLLÄ”, tämä Esiintymistaitoa introverteille-verkkokurssi on sinua varten!

Tee vielä esiintymistaidon kysely, jonka avulla voit pohtia omia esiintymistaitojasi:

Tee esiintymistesti tästä!

Miksi?

Jokainen meistä on myyjä. Jokaisen pitää, ainakin joskus, myydä omia ideoitaan ja saada viestinsä perille. Pelkkä tiedon jakaminen ei riitä onnistuneeseen esiintymiseen, sillä sen pitää myös herättää luottamus ja positiiviset tunteet. Vuorovaikutustaitojen merkitys korostuu digitalisoituvassa maailmassa.

Esiintyminen on taito, jota jokainen voi oppia. On harhakuvitelmaa ajatella, että esiintyminen on synnynnäinen lahja tai se olisi vain ekstroverttien heiniä. Aivan varmasti toiset ovat lahjakkaampia kuin toiset, mutta jokainen voi oppia lisää. Esiintymistaitosi voi ratkaista seuraavan kaupan, seuraavan työpaikan, seuraavan…

Esiintymisjännitys on monelle tuttu ilmiö. Verkkokurssimme avulla pääset sinuiksi sen kanssa ja saat itseluottamusta esiintymistilanteisiin. Opit pitämään esiintymisestä.

Kenelle?

Verkkokurssimme on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa oppia paremmaksi esiintyjäksi, tehdä kuulijoihinsa vaikutuksen ja saada viestinsä perille:

*myyjät

*valmentajat

*asiantuntijat

*esimiehet

*johtajat

*opettajat

*poliitikot

Haluatko yllättää ja pitää vaikuttavan puheen seuraavissa sukujuhlissa?

Ketkä sinua auttavat?

Valmentajina verkkokurssilla toimivat terapeutti, itsekin täysin introvertti Minna Oulasmaa sekä kokenut esiintymistaidon valmentaja, rahoitusalalla asiantuntijapäällikkönä toimiva Mika Pesonen.

Espoolainen pariskunta on suunnitellut yhdessä Esiintymistaitoa introverteille™-valmennuksen, jota he ovat pitäneet Espoossa. Vuonna 2019 he kiertävät Suomessa valmentamassa ja suuren kysynnän vuoksi tekivät myös tämän verkkokurssin. Näin heidän valmennuksistaan on tykätty:

”Iso kiitos Minnalle ja Mikalle kurssin järjestämisestä. Nostatte esiin tärkeää asiaa introversiosta.”

”Kurssi on ainutlaatuinen Suomessa ja suosittelen kurssia kaikille, jotka ovat epävarmoja oman esiintymisensä suhteen.”

”Oman puheeni pääsin kuitenkin pitämään eilen kaason roolissa. Palautteena sain ”huomaa, että sä olet ollut siellä introverttien esiintymistaitokurssilla!”. Opit ovat siis tarttuneet ja jo käytössä. :)”

Valmentajista saat lisätietoa heidän nettisivuiltaan:

http://www.minnaoulasmaa.fi

www.mikapesonen.com

Verkkokurssimme sisältää kaiken tämän:

1) Sinä esiintyjänä

Temperamenttien erityispiirteet? Kuinka ”keltaisen” esiintyminen eroaa ”sinisen” esiintymisestä? Kuinka löydät omat vahvuutesi esiintyjänä? Esiintymiseen liittyvän häpeän käsittely sekä esiintymisjännityksen syyt ja helpotukset.

2) Esityksen suunnittelu

Aiheita mm. mikä on esityksesi tavoite? Kenelle puhut, mitä he pelkäävät, mistä olet heille kiitollinen? Mikä on tärkein viestisi? Mitä haluat kuulijoiden tekevän? Miten uteliaisuus herätetään?

3) Varsinainen esiintyminen

Aiheita mm. introvertin viime hetken keskittyminen ennen esiintymistä, kehonkieli, tilan käyttö ja äänen merkitys. Kuinka aloitan ja lopetan esitykseni tyylikkäästi ja vaikuttavasti? Introvertin voi olla vaikea pyytää palautetta. Miten niihin tulisi suhtautua ?

4) Videokoulu

Aiheita mm. videoiden merkitys, Social sellingin nousu sekä videokuvauksen perusteet. Mitä välineitä tarvitaan? Mihin kuvauksissa katsotaan? Tottuuko kameraan? Mitä on ruiskumaalaus? Miksi editointi kannattaa aina?

5) Diojen rakentaminen ja kirjoitusvihjeet

Aiheita mm. tiheän dian houkutus, kuvien käyttö, kuvapankkivihjeitä. Miksi prosenttimerkkiä ei ikinä kirjoiteta tekstiin? Miksi ”kehittää” sanaa ei saa käyttää? ”Suoritetaanko esiintymistoimenpiteitä esimiehen toimesta?”

Mitä sinä saat?

Verkkokurssi siis sisältää viisi osiota, jotka saat yhden kerrallaan sähköpostiisi. Saat kaiken kaikkiaan liki neljä tuntia videomateriaalia sekä 14 sivuisen tehtäväkirjan. Esiintymistaitoa introverteille – verkkokurssi on Suomen ainoa introverteille suunnattu esiintymistaitoon erikoistunut verkkokurssi.

Kurssi on käytössäsi peräti kuusi kuukautta, joten voit puolen vuoden ajan harjoitella silloin kun sinulle parhaiten sopii ja kerrata asioita riittävästi, jotta löydät itsellesi parhaan tavan esiintyä.

Elo-syyskuun ajan saat kurssin syyshintaan 69 euroa (sis. ALV). Normaalihinta on 99 euroa. Kysypä, voisiko työnantajasi maksaa kurssin!

Saat tyytyväisyystakuun!

Kokeile ilman riskiä! Saat 14 vuorokauden rahat takaisin-takuun! Jos Verkkokurssi ei vastaa odotuksiasi, saat rahasi takaisin kahden viikon kuluessa ostopäivästä. Sinun ei tarvitse perustella mitään, laita meille sähköposti ja saat rahasi takaisin.

Ostaminen on täysin turvallista, sillä verkkokurssi toimii suomalaisen Campwiren ympäristössä. Kun ostat kurssin, saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja kuitin.

Voit käyttää kurssia tietokoneellasi, tabletillasi ja kännykälläsi. Monet videoista toimivat myös podcast-tyyppisesti eli voit vain kuunnella niitä. Tämä on kätevää esim. työmatkalla.

Me olemme mukanasi!

Minna ja Mika ovat koko kurssin ajan auttamassa sinua, sillä he vastaavat kurssin aikana heränneisiin kysymyksiisi. Voit esittää kysymyksiä jokaisessa osiossa ja me vastaamme.

Katso tästä maistiainen kurssiltamme. Videossa esittelemme verkkokurssin sisällön:

 

Tämä kurssi voi muuttaa elämäsi. Tartu tarjoukseen. Vihreästä napista pääset mukaan!

Osta tästä

Pääset ostamaan luottokortilla napsauttamalla tästä!

Yritykset ja yhteisöt! Jos haluat tilata lisenssin useammalle käyttäjälle, soita:

Mika Pesonen 040 – 648 6881.