Etusivu

Mika

Terve!

Minä olen Mika Pesonen. Olen espoolainen hybridiyrittäjä, joka voi auttaa sinua esiintymään paremmin. Sitä taitoa jokainen tarvitsee, mutta oletko sinä treenannut tarpeeksi?

Olen koulutukseltani KTM. Olen toiminut lukuisissa sijoitusalan johtotehtävissä ja nykyisin minulla on valtavan hieno työpaikka OP Ryhmässä. Projektipäällikkönä valmennan asiakaskokemusta ja myyntitaitoja.

Vapaa-aikana harrastan yrittämistä. Tarjoan valmennuksia (sori OPn kilpailijat, teille en voi tulla) seuraavista aiheista:

  1. Esiintymistaitoa introverteille – miksi introverttikin voi olla vaikuttava esiintyjä? Tämän valmennuksen teen yhdessä tosi-introvertin, avovaimoni, terapeutti Minna Oulasmaan kanssa. Teemme sekä koko päivän valmennuksia että useamman kerran kursseja. Katso tästä lisää: http://www.mikapesonen.com/kurssit

Olemme Minnan kanssa Seinäjoella lauantaina 1.12.2018. Katso tästä lisää:

https://epky.fi/kurssi/835/esiintymistaitoa-introverteille/

Olemme Minnan kanssa Kouvolassa lauantaina 16.2.2019. Katso tästä lisää:

https://www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi/koulutukset/taydennyskoulutus/muu-koulutus

2. Olemme julkaisseet Minnan kanssa erityisesti introverteille suunnatun esiintymistaidon verkkokurssin. Sen löydät tämän sivun ylälaidasta klikkaamalla.

3. Pichausvalmennus sekä livenä että videovalmennuksena. Taito voi tuoda sulle uuden työpaikan, asiakkaita ja rahoitusta. Kuinka saat viestisi perille lyhyessä ajassa? Miten olet samaan aikaan uskottava ja innostava? Kuinka herätät uteliaisuuden, jotta kuulijasi haluavat kuulla lisää?   Suomen Ekonomit ja Tekniikan akateemiset tilasivat minulta viiden yliopiston kiertueen lokakuussa 2018. Oli muuten hauskat ja hyödylliset sessiot! Katso lisää: http://www.mikapesonen.com/pitchausvalmennus

4. Social selling – miksi sinunkin pitää olla mukana ja kuinka hyödyt siitä. ”Jos et ole somessa nyt, oletko varma, että sinulla on viiden vuoden päästä töitä?”

Olen Tampereella 26.1.2019 kertomassa sosiaalisen median hyödyntämisestä oman asiantuntijaroolin vahvistamisessa. Esimiehet, asiantuntijat ja myyjät… tulepa mukaan!

https://tampereenkesayliopisto.fi/koulutus/social-selling-sosiaalinen-media-myynnin-valineena

Ja sama setti Kouvolassa 9.2.2019:

https://www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi/koulutukset/taydennyskoulutus/muu-koulutus

5. Videokuvaus – kuinka esiinnyt luontevasti kameralle ja kuinka teet hyviä videoita kotilaittein esim. someen jaettavaksi? Katso lisää Mikan videokoulu (löydät sen Menusta).

6. Työn merkitys ja innostuminen – mikä on työsi merkitys ja miksi työtyytyväisyys voi olla huono asia?

7. Muutosmyötärinta – miksi muutos on vaikeaa ja miten tunteet ratkaisevat muutoksen onnistumisen?

Valmennettavien kommentteja:

Mika Pesonen valmensi Honkalampi-konsernin johtoa sosiaalisen median käyttöön. Paikalla oli onneksi sekä valmiiksi asialle lämmenneitä, että asiaan epäilevämmin suhtautuvia. Pesosen napakka esiintyminen, innostavat ja käytännön läheiset esimerkit ja hyvä maanläheinen vuorovaikutus osallistujien kanssa mursi jään ja innosti osallistujia kokeilemaan sekä kurssilla että erityisesti vielä sen jälkeen. Opimme kurssilla käyttämään uusia välineitä ja kanavia sekä paljon käytännön knoppitietoa, jolla päästiin ensimmäisten teknisten ja motivaatio-esteiden ylitse. Kurssin tulokset näkyvät siinä, että organisaatiomme johdon sosiaalisen median käyttö on lisääntynyt merkittävästi – etenkin videoiden käytössä on tapahtunut paljon. Erityinen kiitos niiden osallistujien motivoinnista, joille asia oli uutta ja vierastuttavaa. Kuten eräs osallistujista sanoi: ”No en ois eilen uskonut, että minäkin vielä innostun somen kanssa vahtaamaan.” Arto Mononen, palvelujohtaja, Honkalampi-säätiö

”Mika on ollut osana yksikkömme muutosmatkaa, kun yksikköpäivässä käsittelimme mm. työn merkitystä. Mikan puheenvuoro päivän alussa tästä aiheesta johdatti lähes 150 tekijäämme mm. tunteisiin ja uteliaisuusalueelle. Erityisen tärkeänä koin, että ymmärrys maailman muutoksesta kolahti monille finanssialan murroksessa arkeen elävälle. Yksi päivän osallistujien kommenteista kuvaa hyvin reaktioita: ” Olen kiinnostuneempi ja siirryn kohti uteliaisuusaluetta. Se on positiivinen alue, jossa kehityn ihmisenä ja työntekijänä”.”

”Mika on erittäin mukaansatempaava esiintyjä. Pidän hänen tyylistään. Asiat jäävät mieleen, kun Mika niistä puhuu.”

”Mika, ihana oma itsensä, innostaja, positiivisuuden perikuva, ja niin hereilläpitävä”.

”Kuuntelin kolme tuntia ja ihmettelin, kuinka olisin halunnut kuunnella vielä lisää”.

”Mikan käynnin jälkeen tiimimme teki kahden viikon aikana oman myyntiennätyksensä. Mika herätteli porukan juuri sopivalla tavalla.”

Löydät meidät myös täältä: http://www.speakersforum.fi/puhujat

Täältä löydät oman YouTube-kanavani. Sieltä löydät Hehkua elämään-videoiden lisäksi Mikan videokoulun ja tekemäni diavideot.

Nappaa Mikan YouTube-kanava tästä!

Ota yhteyttä, jos voin olla avuksi!

Tarvitsetko itsellesi kotisivut? Minun ja Minnan sivut on tehnyt Espoon Otaniemen Laureassa yrittäjälinjalla opiskeleva Tuomas Pesonen. Hän tekee sinullekin toimivat sivut. Sinun tarvitsee tehdä sisältö, Tuomas hoitaa loput. Häneen saat yhteyttä täältä:

http://www.webber.fi

 

 

DKErmftW0AA3HMg[1]