Etusivu

Mika Pesonen. Kuva Jonne Räsänen 2019.
Kuva Jonne Räsänen 2019.

Terve!

Minä olen temperamenttiälykäs valmentaja Mika Pesonen. Olen espoolainen sivuyrittäjä, joka voi auttaa sinua mm. esiintymään vaikuttavammin. Esiintyminenhän on aina myös myyntiä, jos ei tavaroiden ja palveluiden, niin ainakin ajatusten myyntiä. Sitä taitoa jokainen tarvitsee, mutta taidatko vaikuttavan esityksen perusteet? Oletko ajatellut, että esitys on paljon enemmän kuin diojen lukemista ääneen? Kuinka saat viestisi perille?

Olen koulutukseltani KTM. Olen toiminut lukuisissa sijoitusalan johtotehtävissä ja nykyisin minulla on valtavan hieno työpaikka OP Ryhmässä. Yrittäjyyden edistämisen asiantuntijana valmennan asiakaskokemusta ja myyntitaitoja.

Vapaa-aikana harrastan yrittämistä. Tarjoan temperamenttiälykkäitä valmennuksia (sori OPn kilpailijat, teille en voi tulla) seuraavista aiheista:

1. Temperamenttiäly työ- ja parisuhteessa. Miten se vaikuttaa esimiestyöhön, myyntiin ja työntekijäkokemukseen? Tämä pohjautuu tammikuussa 2020 ilmestyvään kirjaamme ”Tunnista tyyppisi – löydä itsesi ja muiden parhaat puolet” (Otava)

Teemme yhdessä tosi-introvertin, avovaimoni, terapeutti Minna Oulasmaan kanssa sekä koko päivän valmennuksia että useamman kerran kursseja.

Asiakas kertoi:

”Mutta sanottava on, että myös sinun viime vuoden koulutukset auttoivat meitä tekemään muutoksen tekemisessämme, jonka tuloksista nyt nautimme. Meillä on myynti pölähtänyt paremmalla tasolle kuin aikoihin,  ja työilmapiiri on eri hyvä. 😊 ”

2. Esiintymistaitoa introverteille™ – miksi introverttikin voi olla vaikuttava esiintyjä? Olemme syksyllä Espoon lisäksi Tampereella kesäyliopistossa. Katso tästä lisää: http://www.mikapesonen.com/kurssit  Voit kutsua meidät yritykseesi valmentamaan joko yhdessä tai erikseen!

Minna ja Mika

3. Olemme julkaisseet Minnan kanssa erityisesti introverteille suunnatun esiintymistaidon verkkokurssin. Sen löydät tämän sivun ylälaidasta klikkaamalla.

4. Pitchausvalmennus sekä livenä että videovalmennuksena. Taito voi tuoda sulle uuden työpaikan, asiakkaita ja rahoitusta. Kuinka saat viestisi perille lyhyessä ajassa? Miten olet samaan aikaan uskottava ja innostava? Kuinka herätät uteliaisuuden, jotta kuulijasi haluavat kuulla lisää? Olisiko kiva, jos ei jännittäisi liikaa?

Suomen Ekonomit ja Tekniikan akateemiset tilasivat minulta viiden yliopiston kiertueen lokakuussa 2018. Oli muuten hauskat ja hyödylliset sessiot!

https://lehti.tek.fi/tyoelama/ala-ole-munkki-nain-pitchaat-tykimmin

https://www.ekonomilehti.fi/hyva-pitchaaja-jaa-mieleen/

Katso lisää: http://www.mikapesonen.com/pitchausvalmennus

5. Social selling – miksi sinunkin pitää olla mukana ja kuinka hyödyt siitä? Kerron, kuinka rakennat omaa verkostoasi ja teemme yhdessä toimivat profiilit Twitteriin ja LinkedIniin.

Valmennettavien kommentteja:

Mika Pesonen valmensi Honkalampi-konsernin johtoa sosiaalisen median käyttöön. Paikalla oli onneksi sekä valmiiksi asialle lämmenneitä, että asiaan epäilevämmin suhtautuvia. Pesosen napakka esiintyminen, innostavat ja käytännön läheiset esimerkit ja hyvä maanläheinen vuorovaikutus osallistujien kanssa mursi jään ja innosti osallistujia kokeilemaan sekä kurssilla että erityisesti vielä sen jälkeen. Opimme kurssilla käyttämään uusia välineitä ja kanavia sekä paljon käytännön knoppitietoa, jolla päästiin ensimmäisten teknisten ja motivaatio-esteiden ylitse. Kurssin tulokset näkyvät siinä, että organisaatiomme johdon sosiaalisen median käyttö on lisääntynyt merkittävästi – etenkin videoiden käytössä on tapahtunut paljon. Erityinen kiitos niiden osallistujien motivoinnista, joille asia oli uutta ja vierastuttavaa. Kuten eräs osallistujista sanoi: ”No en ois eilen uskonut, että minäkin vielä innostun somen kanssa vahtaamaan.” Arto Mononen, palvelujohtaja, Honkalampi-säätiö

”Mika on ollut osana yksikkömme muutosmatkaa, kun yksikköpäivässä käsittelimme mm. työn merkitystä. Mikan puheenvuoro päivän alussa tästä aiheesta johdatti lähes 150 tekijäämme mm. tunteisiin ja uteliaisuusalueelle. Erityisen tärkeänä koin, että ymmärrys maailman muutoksesta kolahti monille finanssialan murroksessa arkeen elävälle. Yksi päivän osallistujien kommenteista kuvaa hyvin reaktioita: ” Olen kiinnostuneempi ja siirryn kohti uteliaisuusaluetta. Se on positiivinen alue, jossa kehityn ihmisenä ja työntekijänä”.”

”Mika on erittäin mukaansatempaava esiintyjä. Pidän hänen tyylistään. Asiat jäävät mieleen, kun Mika niistä puhuu.”

”Mika, ihana oma itsensä, innostaja, positiivisuuden perikuva, ja niin hereilläpitävä”.

”Kuuntelin kolme tuntia ja ihmettelin, kuinka olisin halunnut kuunnella vielä lisää”.

”Mikan käynnin jälkeen tiimimme teki kahden viikon aikana oman myyntiennätyksensä. Mika herätteli porukan juuri sopivalla tavalla.”

Löydät meidät myös täältä: http://www.speakersforum.fi/puhujat

Täältä löydät oman YouTube-kanavani. Sieltä löydät Hehkua elämään-videoiden lisäksi Mikan videokoulun ja tekemäni diavideot.

Nappaa Mikan YouTube-kanava tästä!

Ota yhteyttä, jos voin olla avuksi!

Nappaa minut mukaan sinun LinkedIn-verkostoosi tästä:

DKErmftW0AA3HMg[1]